Razrednika Jure Plevnik in Martina Ploder sta stkala tesne vezi s svojimi učenci, ki so se v juniju poslovili iz osnovnošolskih klopi. Staršem in učencem namenjata naslednje besede:

Dragi starši devetošolcev,

dozorel je čas, ko moramo zaključiti zgodbo devetih let. Za nami je obdobje prijetnega sodelovanja, lepih trenutkov in skupnih poti. Pred nami sta pričakovanje in veselje novih dni. Naj vam izkušnje preteklosti dajo moč za premagovanje preprek sedanjosti in prihodnosti. Biti starš ni samo vloga ali status, temveč vseživljenjski poklic, ki zahteva obilo modrosti, potrpljenja, razumevanja in odpuščanja. Abraham Lincoln je nekoč dejal, da je samo en način, kako vzgojiti otroka, da bo krenil po pravi poti, in sicer tako, da sami hodite po njej. Hvala, dragi starši, da ste tako vzorno korakali in osvetlili vse stezice našega skupnega potovanja.

Zahvaljujeva se vam tudi za vse prispevke, da smo lahko našo zgodbo zaključili s čudovito valeto in nepozabnim zaključnim izletom.

Dragi učenci, bodoči dijaki, kar prehitro je minilo, četudi ste se družili dolgih devet let. V tem času ste stkali mnoge vezi prijateljstva in preživeli nešteto lepih trenutkov. Četudi naše poti niso bile le gladke in ravne, sva jih z velikim veseljem prehodila z vami. Hvala vam za vse izrečene besede, občutke sprejetosti in odobravanja. Hvala za vašo prijaznost, spoštovanje in toplino. Hvala vam za vse trenutke sreče in veselja. Bili ste izjemni, neponovljivi. Naj spomini na skupne dni še dolgo živijo in naj se vezi prijateljstva nikoli ne strgajo.

 

 

 

(Skupno 332 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost