Spoštovani starši in učenci!

Obveščamo vas, da smo včeraj pozno popoldan prejeli okrožnico, s katero nas pristojni obveščajo, da se v četrtek, 1. 4. 2021, zaradi prepovedi zbiranja ljudi začasno preneha izvajati vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah. Odlok velja do 11. 4. 2021. Pouk v tem času poteka na daljavo.

Nujno varstvo se organizira za učence prve triade, katerih starši (ali eden od staršev, ki je samohranilec) so zaposleni v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah.

Prav tako vas obveščamo, da smo pripravljeni zagotavljati vsakodnevni topel obrok za učence, ki se izobražujejo na daljavo. Prijave sprejemamo po ustaljeni poti (e-pošta, telefon), kosilo pa boste prijavljeni lahko prevzeli med 12.30 in 13.30 pri kuhinji. Pri prevzemu upoštevajte osnovna varnosta pravila (razdalja, nošenje maske, higiena rok in kašlja).

Vsem skupaj želim, da bi kljub vsem varnostnim ukrepom, virusu in čudnim časom preživeli lepe, sončne, vesele in  hkrati mirne prihajajoče praznike. Dokazali smo že, da se znajdemo tudi v takšnih razmerah, in verjamem, da bo ponovno zaprtje šole kmalu za nami in se bomo v najkrajšem možnem času ponovno srečali, kot smo najbolj vajeni.

Vse dobro, mirne praznike in predvsem zdravja vam želim!

Aljaž Banko, ravnatelj

 

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost