Vse učence Osnovne šole Koroški jeklarji Ravne na Koroškem in njihove starše obveščamo, da prvi šolski dan v petek, 1. 9. 2023, začenjamo po naslednjem razporedu:

– Učenci 1. razreda se skupaj s starši ob 11.00 zberejo pred glavnim vhodom.  Tam jih bodo čakale učiteljice. V šolo pridejo brez šolskih torbic.
– Učenci 2., 3. in 4. razreda se ob 8.10 zberejo na parkirišču pred kuhinjo (pred vhodom za 1. razred). V šolo vstopijo v spremstvu razrednikov.
– Učenci od 5. do 9. razreda se ob 8.10 zberejo pred glavnim vhodom. V šolo vstopijo v spremstvu razrednikov.

Učenci vozači od 2. do 9. razreda imajo organizirano varstvo, ki se prične ob 7.00. Učenci od 5. do 9. razreda učitelja počakajo pri glavnem vhodu, učenci 2., 3. in 4. razreda, pa na parkirišču pred kuhinjo (pred vhodom za 1. razred).

Prvi dve uri bodo učenci od 2. do 9. razreda imeli razredni uri, nato pa pouk po urniku. S seboj prinesejo zvezke, pisala in copate. Vsi imajo prvi dan malico, kosilo pa samo prijavljeni.

Urniki bodo na šolski spletni strani objavljeni 31. avgusta 2023.

Po končanem pouku se prijavljeni učenci že lahko vključijo v oddelke podaljšanega bivanja. Starši, ki pridejo v šolo po svojega otroka, lahko učitelja podaljšanega bivanja pokličejo na službeni telefon, številka bo objavljena na vratih šole.

Želimo vam uspešen začetek novega šolskega leta!

Vodstvo šole

(Skupno 442 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost