Tudi v Kotljah je v petek, 17. 11. 2023, zadišalo po domačem mleku, črnem kruhu, maslu in medu. Dan pa je bil prav poseben, saj smo med nas povabili Lovra Milerja ter Lano Pečnik Simetinger, ki sta nas v svoji delavnici povabila v svet testeni. Sami so si razvaljali ter oblikovali barvne testenine. Po receptu MasterChefa Lovra pa smo si pripravili jabolčno omako, ki smo jo prelili čez Knudli testenine. Okusili smo eksplozijo okusov. Povabilu se je odzvala tudi Tina Smrtnik iz gostišča Delalut in nam predstavila svečan pogrinjek. Ponovili smo pravila lepega vedenja za mizo ter priprave pogrinjaka po bontonu. Ta dan je bil res poseben, vsi smo se imeli super.

Hvala knudli bio testeninam ter gostišču Delalut za sodelovanje.

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost