V četrtek, 22. 12. 2016, smo 3. šolsko uro pripravili sprejem prvošolčkov v šolsko skupnost na matični šoli. Učence smo povabili v glasbeno učilnico, naši gostje pa so bili tudi drugošolci.

Kulturni program je pripravila Tina Čapelnik, za glasbene točke je poskrbela Suzana Makič. Prireditev sta povezovali devetošolki Tonja Jeromelj in Klara Viderman. Himno naše šole je zapel otroški pevski zbor, zaplesala nam je naša folklorna skupina. Odlično so zapeli in zaplesali. Učenki 7. a, Zala Gošnak in Nika Kosl ter učenke 7. b razreda, Lana Podvinski, Sara Pavlović, Fiona Sirovina Dvornik in Gaja Gregor so nam recitirale otroške pesmi. Manca in Klara Strmčnik iz 7. b razreda sta odplesali baletno točko.

Na prireditvi so se nam odlično predstavili glasbeni skupini 6. razredov in 8. b razreda. Prvošolčki in drugošolci so bili nad nastopom navdušeni.

Nekaj misli je prvošolcem namenil Lovro Bobek, letošnji predsednik naše šolske skupnosti. Gospa Tatjana Krpač, pomočnica ravnatelja, pa je prvošolčkom podarila zvezek in »diplomo«, na kateri so zapisane vrednote, za katere si želimo, da bi jih naši učenci poznali in se zanje trudili.

Pripravili smo lep dogodek, za katerega si želimo, da našim učencem ostane še dolgo v spominu (fotografije).

(Skupno 104 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost