Pričenja se novo šolsko leto. Verjamem, da bomo s pozitivno energijo z roko v roki uspešno reševali morebitne težave ter da bomo skupaj gradili znanje in iskali najboljše poti do zastavljenih ciljev. Vsi skupaj se bomo soočali s številnimi spremembami in izzivi ter pričakovanji. Šolsko leto bo pestro in organizacijsko posebno, kot je pač vsako leto.

Pedagoško delo bo usmerjeno v znanje, odgovornost, ustvarjalnost in varnost. Vsakega posameznika želimo spodbuditi k sodelovanju in odgovornemu ravnanju, to pa lahko dosežemo le s skupnimi močmi. Nadaljevali bomo z začetimi projekti in z njimi prepletli celoten pedagoški proces. Dosedanje pozitivne izkušnje bomo nadgradili z izvirnimi oblikami in strategijami pri izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela. Prepričan sem, da bomo z vztrajnostjo, prizadevanjem in odgovornostjo vseh – strokovnih delavcev, učencev in staršev, zmogli uresničevati skupne cilje.

Učencem želim uspešno šolsko leto, staršem strpnost in pripravljenost na  sodelovanje, sodelavcem pa dovolj pedagoškega optimizma in pozitivne energije pri delu.

Vsem skupaj sončno, zanimivo in uspehov polno leto, ki je pred nami.

Aljaž Banko, ravnatelj

Poslanica ministrice

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost